Over mij

Marjan Groot, jullie ceremoniespreker
Fotocredits: Mark Wiersma

Ik ben Marjan Groot en heb met GROOTS Trouwen mijn droom waar kunnen maken. Voor mij is er niets mooier dan bijzondere en vooral liefdevolle verhalen van mensen te horen en deze op een belangrijk moment in het leven te mogen vertellen.

Ik ben mijn studietijd begonnen op de toneelschool. Daar bleek ik te lief en te aardig te zijn. Ik zie graag de mooie kant van de mensen en dat was niet wat zij zochten dus liep mijn pad naar een andere opleiding: logopedie. De leukste vakken? Hoe kan je staan voor een groep mensen en hoe presenteer je een mooi verhaal.

Ik heb daar lang niets mee gedaan maar sinds ik veel op bruiloften kwam met Mijn Trouwe Bus (VW bus T1) ging het toch weer kriebelen. Bij de ceremonie werden de mooiste verhalen verteld over het bruidspaar, hoe zij elkaar hebben leren kennen en hoe zij in het leven staan. 

En vaak dacht ik dan: wat zou het mooi zijn om zelf daar het verhaal te mogen vertellen en er een echte beleving van te maken. Op de manier die bij deze mensen past want vaak zag ik toch wel ‘standaard’ verhalen.

Met veel plezier kom ik als zelfstandig ceremoniespreker bij jullie huwelijk spreken. Tevens ben ik in de gemeente Leeuwarden benoemd en beëdigd en daarnaast kan ik in bijna elke andere gemeente benoemd worden voor 1 dag, waardoor het wél een wettelijk huwelijk kan worden.

Ik kan nu jullie én mijn droom waarmaken.